Conditii de livrare

Dupa confirmarea telefonica a comenzii, componentele vor fi livrate prin curier rapid: Cargus, Fan Courier sau DPD, in functie de localitatea de domiciliu a clientului.

Costul livrarii produselor este de 25 lei / colet / TVA inclus pentru toate localitatile din Romania, indiferent de km suplimentari. Pentru produsele voluminoase, este posibil sa se aplice o taxa suplimentara.

Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport pentru o singura bucata (25 lei TVA inclus), indiferent de numarul de bucati comandate.

Livrarea produselor se face in 2-3 zile lucratoare (in functie de localitate) exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc si perioadele foarte aglomerate (Black Friday, Craciun, etc).

Numere de telefon contact pentru firmele de curierat: Cargus, FanDPD. Se pot urmari coletele pe linkul urmator: Tracking Cargustracking Fan Courier si tracking DPD.

Ridicarea produselor de la sediu

Ridicarea produselor se poate face personal de catre client de la sediul MAGIC COMPUTERS (IT ADF SRL) din Craiova, Bd. Carol I, nr. 101. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:00-18:30 si sambata intre 09.30-14.

Ridicarea se poate face numai daca ati fost anuntat ca au sosit produsele sau sunand la unul dintre telefoanele afisate la sectiunea Contact.

Conditii de plata

Produsele comandate online se pot achita ramburs la curier sau plata online pe site (procesator plati mobilpay).

Produsele cu ridicare din magazin se pot achita cu numerar, card sau ordin de plata.

Produs adaugat la favorite
Produse adaugate pentru comparare

Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site!

Pentru desfasurarea activitatii colectam si prelucram datele cu caracter personal. Protectia acestor date se face conform prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal privind libera circulatie a acestor date.

Pentru mai multe informatii accesati: Termenii si Conditiile de Utilizare si Politica de Confidentialitate.