Pachet masuta laptop blackmount...
Pachet masuta laptop blackmount...

Pachet masuta laptop blackmount tablestand 6a si webcam seeup pentru

Blackmount
PAC-BM-TS-6A+WDI-S
Stoc epuizat
1.213,80 lei
cu TVA
Pachet Masuta laptop BlackMount TableStand 6A si Webcam Seeup pentru sali de clasa masuta cu inaltime ajustabila, cu o suprafata

Descriere

Pachet Masuta laptop BlackMount TableStand 6A si Webcam Seeup pentru sali de clasa masuta cu inaltime ajustabila, cu o suprafata cu despicaturi pentru a sustine laptop-ul, proiectorul, incarcatorul, mouse-ul si mult mai multe. Amandoua platformeLE permit o rotatie de 360° si o inclinare de 35° in sus sau in jos pentru a optimiza unghiul tau de tastare, in timp ce marginile ridicate opresc dispozitivele de la alunecare. Designul mobil cu patru role de 2'' ofera stabilitate in plus. Este compatibila cu aproape orice brand sau tip de laptop si proiector. Este ideala pentru centrele de conferinte, hoteluri, salile de sedinta, salile de clasa sau de showroom.

Detalii ale produsului

Garantie
24
Culoare
Alb
Montare
Podea
Tip miscare suport
Rotire 360
Greutate
5 kg

Review-uri

Nu sunt momentan review-uri.
Produs adaugat la favorite
Produse adaugate pentru comparare

Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site!

Pentru desfasurarea activitatii colectam si prelucram datele cu caracter personal. Protectia acestor date se face conform prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal privind libera circulatie a acestor date.

Pentru mai multe informatii accesati: Termenii si Conditiile de Utilizare si Politica de Confidentialitate.